Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Tudnivalók az első órán való részvételhez-> Általában 90 perces foglalkozásokat tartunk, amelyekhez bárki kötetlenül tud kapcsolódni.

 

-> Az órákon történő részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Az oktatók várják bejelentkezésed, az órarendben nevük mellett feltüntetett saját telefonszámukon!

 

-> A kényelmes gyakorlóruha kivételével, minden egyéb eszközt (jógamatracot, meditációs párnát, jóga hevedert) a stúdió biztosít!

 

-> A gyakorlóruha lehetőleg hosszú szárú nadrágból (pl. melegítő nadrág) és atlétából, ill. pólóból, vagy melegítő felsőből álljon. Ez azért fontos, mert az erős vagy dinamikus gyakorlatok után a test kimelegszik, viszont a nyújtásoknál, relaxációnál szükség lehet egy melegebb fölső viseletre, esetleg zoknira is.

 

-> Az óra pontos elkezdése érdkében érkez 10-15 perccel a kezdés előtt!

 

-> Ne egyél jógagyakorlás előtt 2-3 órával, azt követően pedig célszerű 1 órát várni az evéssel!

 

-> Ne igyál óra közben (legfejebb kortyolj egyet-kettőt ha szükséges), viszont utána bőven vegyél magadhoz folyadékot, lehetőleg szénsavmentes forrásvizet!

 

-> Igyekezz óra közben pontosan követni az oktató utasításait, de fontos, hogy közben tartsd tiszteletben saját határaidat!
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.