Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Terembérlés“A városban és mégis a természetben!”


Az Arunachala Studio azért jött létre, hogy otthont adjon holisztikus szemléletű, egészségmegőrző tevékenységek számára. A stúdió közvetlen környezetéből a hegyek, a természet és a napfény energiáit gyűjti be, így látogatói kikapcsolódás közben a természetben érezhetik magukat. Mindehhez el sem kell hagyni a várost, elég csupán részt venni a stúdió - harmóniát sugárzó belső - tereiben megrendezésre kerülő egyes programokon.


T E R E M B É R L É S


Tudnivalók >>


A gyakorlóterem a mindenkori aktuális órarend szerinti szabad időpontokban bérelhető (más esetben további egyeztetés szükséges...)!


F O G L A L T S Á G I  N A P T Á R  >  >  >         Á R A J Á N L A T K É R É S  >  >  >


Aktuális órarendünk >>>


Az Arunachala Studio 125 m2-es területén az alábbi helyiségek találhatóak:

- Haich-Jesudian gyakorlóterem (5 m x 10 m, azaz 50 m2)

- masszázs szoba (18 m2)

- előtér, társalgó és minikonyha

- férfi és női öltöző

- férfi és női mellékhelyiségek.


A stúdióban teázási és kávézási lehetőség biztosított, ennek részleteiről személyesen érdeklődj!
Az étkezés történhet önellátó rendszerben, vagy igény szerint rendelhető. Ételek fogyasztására a minikonyha melletti étkezőasztalnál és a kerti asztalnál van lehetőség.
A gyakorlóterembe ital csak zárható palackban, étel pedig egyáltalán nem vihető be!


F O T Ó   B E M U T A T K O Z Ó  >  >  >

 

Milyen programok befogadására alkalmas az Arunachala  Studio?

Elsősorban tréningek, tanfolyamok, gyakorlónapok (workshopok), csoportos- és magán mozgásórák megtartására. Alkalmas még kisebb rendezvények, fotó- és képkiállítások, céges összejövetelek, vetítések, utazási élménybeszámolók megrendezésére. A stúdió atmoszférája, nyugodt környezete és a természet közelsége támogatja a gyógyító terápiákat, hiszen mindezek önmagukban véve már harmonizáló erővel bírnak. Ráadásul itt a tiszta és friss a levegő, amiből bátran lehet mélyen, nagyokat sóhajtani (légzésterápia) és elengedni, elfeledni a nehézségeket.


Hol található az Arunachala Studio?

A Budapest II. ker., Kuruclesi út 63. szám alatt, mely az utca utolsóelőtti háza, közvetlenül az erdő mellett. Autóval könnyű elérni a helyszínt, a ház előtt pedig kényelmes parkolási lehetőség van. Aki BKV-val közlekedik, annak a Széll Kálmán (Moszkva) tértől kell elindulnia a 129-es busszal. A sétálni vágyók pedig a 22-es buszra szálljanak, ám a helyszín így is körülbelül 25 perc alatt elérhető az ex-Moszkva tér közepétől.


Milyen az Arunachala Studio felszereltsége?

Széleskörű és bővíthető - csupán megbeszélés kérdése. A stúdióban padlófűtés üzemel a fűtési időszakban. Többfajta világítási lehetőség áll rendelkezésre a nagyteremben, (a masszázs szobában) és a társalgóban, melyet a programnak megfelelően lehet alkalmazni. Hangtechnikai adottságok a nagyteremben - CD és mp3 lejátszására alkalmas - HIFI és beépített álmennyezeti hangfalak, melyek az öltözők előtti közlekedőben elhelyezett álmennyezeti hangfal segítségével hozzájárulnak a kiszolgáló terekben tartózkodó vendégek hangolódásához. A stúdió közlekedő-, és mellékterei (és a masszázs szoba) gres lapburkolattal, a gyakorlóterem fa padlóburkolattal van ellátva, ahol 4,5 m széles kétharmad részben nyitható tolóajtón keresztüli kertkapcsolat biztosított. A társalgó térben lévő „teakonyhában” folyadék fogyasztási, teázási és kávézási lehetőség található. Az előkertben felállított kinti asztal és székek jó időben, kellemes helyszínnek bizonyulnak a program szüneteiben való kisebb beszélgetésekhez és az étkezéshez. A gyakorlóterem mobil felszerelései: 3+ db asztal, 30 db szék, ülőpárnák, jógaszőnyegek, takarók, projektorral nem, de vetítő vászonnal rendelkezünk. Az öltözőkben kulccsal zárható szekrényekben tárolhatják vendégeink a személyes holmikat. A stúdió területén lévő 18 m2-es masszázsszoba masszázsággyal és zuhanyzóval van felszerelve. Nem a stúdió területéhez kapcsolódik, de helyszíni adottságként megemlítjük, hogy a stúdió közvetlen közelében lévő rét nagyobb mozgásigényű foglalkozásokra kiválóan alkalmas (pl. tai chi gyakorlás).

 

 

 


További információk kérhetők:

az arunachala.studio@gmail.com e-mail címen és
a 06-30-305 7272-es telefonszámon


Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.