Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Időpontok: 2011. március 10. és 17.

Bejelentkezni - csütörtök - 10.00 és 18.00 óra közötti időpontokra lehetséges!

 

Szivárvány kezelés

   > feloldja a belső akadályainkat,

   > Megnyitja az utat a lehetőségekhez,

   > felszabadítja a belső energiáikat,

      megvéd a befelé irányuló feszültségektől.

 

 

Nagyszerű élet vár rád, ha harmóniába kerülsz Önmagaddal!

 

Megvan bennünk a képesség – éppúgy, mint a vágy -, a sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életre. Te is lehetsz sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb a jelenlegi körülményeid között. A Szivárvány kezelés fokozza hatékonyságunkat és problémamegoldó képességünket a mindennapi életben. Ahogy változol, úgy változnak a körülményeid is! Bizonyított tény, hogy képességeinknek és energiánknak csak mintegy 20%-át használjuk mindennapi életünkben. Kár lenne veszni hagyni 80%-ot … A kezelés alatt és után, olyan képességeink válnak hozzáférhetővé, melyek segítségével felismerjük az új lehetőségeket az élet különféle területein, ahol a legnagyobb szükség van rá.

 

Fedezd fel, és hasznosítsd Te is a Benned rejlő lehetőségeket! Szivárvány kezelés után elkezd megváltozni az életed! Kérheted, hogy szűnjön meg bizonyos dolog az életedben, és azt is kérheted, hogy lépjen be más dolog, amit pedig igazán szívből szeretnél megvalósítani, megélni. Midez elkezd megvalósulni. Hogyan? A kezelés során oldódnak a múlt negatív blokkjai, amelyek amíg a testben vannak, vonzzák a hasonló negatív energiákat. Ahogy elindul a pozitív változás, egyszerűen másként látod a dolgokat, ezáltal másként viszonyulsz és másként cselekszel. Te lettél más: Te magad. Minden egészen más lesz. Átalakul az életed. Tudod, mit kell tenned és hogyan. Nem azon meditálsz, miért ne tegyél meg valamit, vagy azon, hogy hogyan, hanem hogy mikor. Mondjuk most, ebben a pillanatban. És sikerül. Mi történt? Semmi. „Csak” Te lettél más: Te magad. Tudod, hogy ez holnap is így lesz. Egyre inkább látod, hogy mi fontos, mi nem. Ahogy alakulsz, rálátsz a dolgokra, történésekre, mögéjük látsz, másként közelítesz az emberekhez, eseményekhez, és egyszer csak elkezd köréd rendeződni minden. Támogat a környezeted, támogat a világ.

 

Mai felgyorsult világunkban ahhoz, hogy meg tudjunk felelni azoknak az elvárásoknak, mellyel a munkahelyen, a családban, párkapcsolatban, gyereknevelés terén, stb. találkozunk, jó ha van lehetőség feltöltődésre, a negatív energiák és tapasztalatok feloldására ill. megszüntetésére. Ezt támogatja többek közt a Szivárvány kezelés, mely ezen kívül alkalmas még a test regenerálódásának támogatására, az öngyógyító folyamatok beindítására, stressz és feszültség oldásra, koncentráció javításra, tanulási nehézségek leküzdésére, alvási problémák megszüntetésére, stb. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmazható technika.

 

A kezelt személy a Teremtő Tudatos részével lép kapcsolatba, és a terapeuta által lehívott szivárvány energia hatására, mély ellazult állapotba kerül a kezelés alatt. Ebben az állapotban megfogalmazza hogy, mitől szeretne megválni életében (helyzet, kapcsolat, viselkedési minta stb.), és kéri ennek elengedését, majd tudatosítja, hogy mit szeretne bevonzani, megvalósítani. A kérés, kérések a szellemi segítőkhöz kerülnek közvetlenül, tisztán értelmezhetően. A kezelés alatt az alacsony rezgésű energiák - melyek hatására a megszokott viselkedés- és félelem minták automatikusan működnek, és akadályozzák a pozitív változást - kivezetődnek a fizikai- és az energia testekből. A csakrák kitisztulnak, és feltöltődnek a nagyon magas rezgésű szivárvány energiával. A kezelés után észrevehetően elindul a pozitív változás.

Az univerzum törvénye, miszerint „hasonló a hasonlót vonzza”, kompatibilissé válunk a pozitív dolgokra, hiszen ezeket bevonzzuk az életünkbe. Ráadásul, beindulnak a test Öngyógyító folyamatai, megváltozik közérzetünk és hangulatunk.

 

A csakrák energia kapuk, melyeken keresztül fogadni tudjuk a kozmoszból áramló, számunkra szükséges energiát. A csakrák feltöltődése a szivárvány energiákkal, az egész test Öngyógyító képességét aktivizálja. Minden csakra egy-egy belső elválasztású miriggyel van kapcsolatban, melyek a létfontosságú szerveink működését támogatják. Ahogy harmóniába kerül a test, és feltöltődik a számára szükséges mértékben, úgy változnak pozitív irányban az érzések, gondolatok és a körülöttünk lévő történések. Ahogy Hermész Triszmegisztosz tanítása mondja, „Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent.”

 

Szivárvány kezelés optimális esetben 3+1 alkalomból áll. Az első három alkalom egy-egy alapkezelés, mely alatt kitisztul a test, és oldódnak a negatív blokkok, azok a régi negatív minták, melyek legtöbbször már automatikusan irányították a kezelt személy életét, sokszor úgy, hogy ezt ő nem is vette észre. A negyedik kezelés a múlt oldása, ami már a megemelt energiaszinten történik. Az egyes kezelések hatására öt napig „dolgozik” a testben a szivárvány energia.

 

Elmondható, hogy mindenki másként éli meg a kezelést, egy azonban közös, hogy utána örömtelibb, boldogabb az élete, hamarabb rátalál döntéshelyzetekben arra, hogy az adott körülmények között, mi a legmegfelelőbb önmaga és a többi érintett személy számára.

 

Marcsi Keckemétről, így élte meg a kezelést:

"Számomra a Szivárvány-kezelés mindig egy gyönyörű utazás élményét adta – magamba, befelé. A csodálatosan tisztító és töltő energiákon túl képeket kaptam, amik kis gondolkodás után rájöttem, bennem lévő minőségeket mutattak meg. Olyan az egész, mintha mennél egy meredek úton (az életutadon), és egyszer csak kiérsz egy tisztásra, felérsz egy fennsíkra, ahonnan szétlátsz a tájra, kitisztul a kép, felszáll a köd, felragyog a Nap, és átível feletted egy gyönyörű szivárvány. Megpihensz, gyönyörködsz, rácsodálkozol a körülötted lévő sok Szépre, feltöltődsz, és újult energiákkal, boldogan, nyugodtan folytathatod tovább az utadat – bármilyen újabb emelkedő is következzék. Mert a Fény, ami már Benned van, mutatja, merre, hogyan tovább, és tudod, ha úgy adódik, újra segítségül hívhatod a gyönyörű szivárvány-energiákat."

 

Henrik pedig így élte meg a kezelést:

"... Az első kezeléskor mikor hozzád mentem teljes instabilitás, döntésképtelenség és teljes káosz volt bennem! A kezelés után teljes béke és harmónia és egyensúly hatotta át a testem! Ehhez foghatót nem éreztem ami ilyen kis idő alatt ekkora változást hozott az életembe! Következő nap elmentem az ismerősömhöz, nem volt valami jó állapotban, úgy éreztem hogy adnom kell neki energiát, ezt követően azt éreztem hogy nagyon feszült lettem nem értettem miért aztán rájöttem hogy átvettem az ő feszültségét! Másnap hívott, hogy úgy aludt mint még soha és nagyon nagy békét érez magában, én meg elmondtam, hogy ez a bennem lévő szivárvány energia volt, amit a kezelés során kaptam, és ezt adtam tovább! Egyébként altatóval tud csak aludni de most nem volt rá szükség! Ami nekem még nagyon szuper volt, hogy a harmadik kezeléskor olyan fantasztikus állapotba kerültem amiből nem akartam kilépni, ez egy nagyon érdekes érzés volt! Amit még leírnék hogy az anyagi ügyeimre is fantasztikusan hatott amit kértem a kezeléskor az kb 3 hétre be jött, ezért is csak hálával tartozom és annak a békének ami azóta is uralja a testemet ez nagyon jó érzés! Megköszönném Etelkának és a teremtésnek hogy ezt megtapasztalhattam! ..."

 

Janiné Etelka - terapeuta

www.etelka.hu
A kezelés díja: 10.000.- Ft / alkalom ill., 3+1 alkalmas bérlettel összesen 36.000.- Ft (bérletvásárlásra a kezelés után van lehetőség).


Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.