Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Relaxációs masszázsTestünk megjegyzi mindazt ami velünk történik. A stressz, valamint a helytelen mozgási struktúrák miatt, összezsugorodott izmok gátolják testünk szabad mozgását. E többféle technikát (svéd masszázs, thai masszázs, reflexológia, stb.) felvonultató masszázs célja testi-lelki-szellemi regeneráció, közérzetjavítás, energiafeltöltés, az egész test ellazítása.


A felesleges feszültségektől megszabadított ember immunrendszere tökéletesebb védekezésre képes, megelőzhető pl. a megfázás. Az aromaterápiás masszázs alkalmat teremt konkrét problémák vizsgálatára és megoldására is, az elme lecsendesítésével kreatív belső világunkkal kerülünk kapcsolatba, így lehetőségünk van más szemszögből szemügyre venni magunkat és a feladatainkat.

 

A masszázs koreográfiája, az érintés ereje és formája a test aktuális állapotához igazodik, mintegy tánc a test körül. Hosszú mozdulatokkal, egyes testrészekre koncentrálva ideális a vérkeringést stimuláló hatása, és különösen a nyaki, és feji részen csökkenti a nyomást.


A stúdióban végzett formái: olajjal történő teljes testmasszázs (lábujjaktól a fejtetőig), vagy részmasszázsok: a talp, a végtagok, a hát, a vállöv, a nyak, a fej, az arc masszázsa.


A kezelés megnyugtató környezetben történik, többnyire zenével, néha csendben. A zene hallgatása az érzékekre, ösztönökre hatva fejti ki hatását, lecsendesíti az elme viharait.A relaxációs masszázst ajánlom mindenkinek, hiszen a mai pörgős világban hasznos kicsit megállni, elmélyedni, meditálni. Felfrissülünk tőle és jobb kedvünk lesz, ezért javaslom a masszázs hetente történő megismétlését.Kormány Ágnes

masszőr
Ugrás a 'RÉSZVÉTELI DÍJ' -hoz >>
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.