Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Pilates


A Pilates-módszer anatómiai elemzések alapján összeállított testformáló rendszer. Mesteri módon szálkásítja az izomzatot, légzéstechnikájára figyelve kikapcsoljuk mindennapos problémáinkat és teljes mértékben testünkre, lelkünkre, egészségünkre figyelünk. Mélyen fekvő és felületes izmainkat egyaránt átdolgoztatjuk hát-és derékfájásunkat korrigálva, hasunkat kockássá varázsolva, úszóguminkat a tenger mélyére dobva. A Pilates-módszer egyedisége abban rejlik, hogy nyújtja és erősíti az izomzatot. Így izületeink nem lesznek túlnyújtva, sem izmaink legyengülve, hanem a nyújtást-erősítést a legoptimálisabb arányban adagoljuk a testünknek.


Az 5 Alapelvvel megismerkedve (3 dimenziós légzés-Mély hasizom használat, Medence beállítások, Bordakosár helyzete, A lapocka mozgása és stabilizációja, Nyak-és fejtartás) mindenki lépésről lépésre haladva sajátíthatja el a gyakorlatrendszert, ami, ha jó Pilates-trénerhez kerül, élete szerves, elengedhetetlen részévé válik. Hiszen a legtöbben csodálatosan érzik magukat a testükben az órák után, feltöltődnek, lenyugszanak és kiegyensúlyozottan távoznak, alig várva a következő órát. Természetesen mindenki vágyik az újra és újra kivirágzó testi-lelki egyensúlyra!

 

A Pilates-módszer a test átdolgoztatásának legkellemesebb és legsokoldalúbb tárháza. A talajgyakorlatokkal történő alapozás után Reformer, Cadillac, Stability Chair és V2Max gépeken dolgozhatunk. A talajon Fitnesz-labdával, Fitnesz-karikával, gumiszalaggal, súlyokkal, Bosu-val, Dyner-rel Foam Roller-lel és számos egyéb kiegészítővel tesszük izgalmassá a gyakorlatokat. A talaj-és gépgyakorlatok hatékonysága hihetetlenül jó, mert a mélyizmok folytonos karbantartása mellett mindig másképpen dolgoztatják az izmokat az eszközökből eredő ellenállások és gravitáció tényezőivel mesés játékot játszva.

 

Eszközök:

A Flex Band gumiszalagot, az összenyomható Fitness Circle-t általában talajgyakorlatokhoz használjunk a Mat-en jobb kondíció kialakítására. Erőnlét és egyensúly fejlesztésre Foam Rollert és nagylabdát, hasizom kockásításra Soft Ball-t használunk. Könnyebb súlyokat a formás végtagok és tónusos törzs kialakítására építünk be Pilates óráinkba. Az alapvető gyakorlatokat a végtelen számú variációval eredményes kihívásokká tesszük.

 

Vágytál valaha arra, hogy tökéletes formába kerülj gyötrelmes fogyókúra és ezerszer ismételt unalmas gyakorlatok nélkül?

Fontosnak tartod, hogy ne egy felröppenő majd lehulló új módszert próbálj ki?

Akkor válaszd a jóga révén több ezer éves alapokra helyeződő, a tánc révén kiemelkedően jó testtartást adó, a torna révén jó kondíciót biztosító PILATES-MÓDSZERT!!! Itt az ideje, hogy csúcsformába kerülj és maradj egész életedben, megtalálva a mozgás leírhatatlan örömét!!!


Szabó Viktória

STOTT PILATES® trénerRÉSZVÉTELI DÍJ a csoportos foglalkozáson: 2.500.- Ft / 50 perc

8 alkalmas bérlettel: 2.200.- Ft / 50 perc

Minimum létszám: 3 fő

 
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.