Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Titzné Márta

 

Aura-Soma konzulens

az AS háziasszonya

 

terápiák:

Aura-Soma színterápia
   Szerencsés embernek mondhatom magam, mert gyerekkoromtól kezdve élvezhetem a természet közelségét. Mindig olyan területen éltem, ahol ligetek, rétek, folyók, erdők, hegyek és jó levegő vettek körül, de a csillagos égbolt sem volt túl messze. Utóbbit gyerekként a szomszéd ház teraszáról, András barátunk saját készítésű távcsövén keresztül. Barátunk megmutatta nekünk a Hold felszínét és elmagyarázta, hogy mit látunk. Elmondta, hogy a Hold felszíne meteorikus eredetű, és becsapódásos kráterekkel van tele, hogy nincs folyóvize és nincs légköre…

 

Mindig foglalkoztatott az a kérdés, hogy honnan jöttünk, hová tartunk, mi a célja az emberi életnek, hogy van-e az univerzumban másutt is élet és hogy ki vagyok én. Ezekre az alapkérdésekre kerestem a válaszokat. Világossá vált számomra, hogy több ezer év óta sok nagyszerű tudóst, gondolkodót is foglalkoztatnak ezek a kérdések. Saját utamat járva próbálom a bölcsek tanítását megérteni és integrálni életembe.

 

Az 1980-as évek derekán kezdtem érdeklődni a jóga gyakorlása iránt. Málnai Tibor volt az oktatóm. Kezembe került Yesudian - Jóga előadásai c. könyve, ami nagy hatást gyakorolt rám. Ebben a könyvben találtam rá Srí Ramana Maharsi mondataira: „Ha azon gondolkozunk ’Ki vagyok én?’, rájövünk arra, hogy sem a test, sem az agy, sem a vágyak nem valódi létünk, hanem a lényünk legmélyén lakó Önvaló. Ha önmagunkat őszinte vággyal keressük, valódi létünk, bensőnk mélyéről fog világítani.” Megértettem, hogy az út befelé vezet. Ez a gondolat inspirált, hogy megosszam ezt a felfedezésemet másokkal is, és egy olyan harmonikus helyet teremtsek, ahova néhány órára elvonulhatunk, lecsendesedhetünk, és önmagunkra figyelhetünk. Szeretnék hozzájárulni mások lelki épségének, belső harmóniájának és békéjének megtalálásához azáltal, hogy a stúdióban otthont adok olyan tevékenységeknek, amikkel ezek elérhetőek.

 

Tanulmányaim során találkoztam az ayurvédával, tanulmányoztam az emberi test energetikai rendszerét, technikai és diagnosztikai szinten elsajátítottam a reflexológiát, kínai masszázs technikát tanultam Dr. Yang Chao professzortól és Usui Reikit Ördög Kristóftól és Paula Horantól. A gyógynövények és a kristályok is érdekelnek.

 

Az alternatív gyógyítással kapcsolatos tanulmányaimból magamévá tett tudást később tovább tudtam fejleszteni, amikor találkoztam az Aura-Soma színterápia rendszerével, mely rendszerben 2000-ben a Nemzetközi Művészeti és Tudományos Színtechnológiai Akadémia konzulense lettem. Köszönet tanáraimnak: Mike Booth-nak, Dominic Yeoman-nek, Alineen Divine-nak, Herman Évának és Básthy Tündének és nem utolsó sorban Vicky Wallnak – az Aura-Soma rendszer megalkotójának -, akit bár életében nem ismerhettem, de szelleme áthatja munkámat. Mivel az Aura-Soma rendszere folyamatosan bővül - ahogy azt az aktuális időszak energetikailag megkívánja – ennek megfelelően, mint konzulens az én továbbképzésem is folyamatos az Akadémián belül.
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.