Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Filozófiánk

 

 

A Dél-Indiában található Arunachala-hegy az önkutatás „gyakorlói” számára évezredek óta rendkívüli jelentőséggel bír: saját maguk megismerése, a belső csend és nyugalom keresése, megtalálása, megértése az, mely odavezeti őket.

 

Az Arunachala Stúdió célja, hogy minderre rávezesse, mindezt megmutassa és közvetítse a modern ember számára, egyfajta szigetet hozva létre a mindennapokban. Ehhez eszközként főként a keleti tradíciókban gyökerező módszereket alkalmazunk, illetve kínálunk: különféle mozgástechnikákat (jóga, torna, tai chi, csi-kung, stb...), masszázsokat (ayurvédikus-, gyógy-, shiatsu-, thai-, yumeiho-, wellness-, stb...) és terápiás kezeléseket (apiterápia, fitoterápia, Aura-Soma színterápia, Bach virágterápia, stb...). Ezek külön-külön és egymást kiegészítve is hatékonyan segítik elő a testi, lelki és szellemi egyensúly elérését.

 

Fontos számunkra, hogy azt az értéket és azokat az előnyöket, harmóniát, melyet megtapasztaltunk saját gyakorlásunk, tanulásunk során, azt hiteles módon, befogadható, érthető formában közvetítsük a mai világban. Így figyelembe vesszük és igyekszünk igazodni a kor igényeihez, a városi élet ritmusából következő sajátságokhoz, ám nem veszítjük szem elől távolabbi célunkat: a felüdülés és kikapcsolódás mellett egyben önmagunk jobb, teljesebb megismerését.

Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.