Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Deep tissue masszázsAz izmok krónikus feszültségállapotait oldó speciális masszázs, melynek során a letapadt zónák mélyen történő pressziójával oszlatják el az izomfeszültséget. Mindenekelőtt a hát, a váll és a fenék izomzónáira összpontosul. Az ellazító hatás azonnali. A masszőr lassú, célzott mozdulatokkal (alkarral, ököllel, az ujjak izületeivel) dolgozik felderítve a problémás izmokat és szöveteket, több direkt nyomást, valamint súrlódást alkalmaz, attól függően, hogy milyennek érzi az izmok és szövetek mélyebb rétegeinek szerkezetét, időről időre ehhez igazítja kezei pozícióját, változtatja a simító mozdulatokat és az intenzitást, így dolgozva meg a szöveteket a feszültség feloldása érdekében. A masszázs során folyamatos a kommunikáció a kezelt személy és a masszőr között, a testérzések visszacsatolásához.

Ajánlott nehéz fizikai tevékenységet végzőknek, sportolóknak, tartós izomfájdalom, keringési és anyagcserezavarok esetén és megelőzésképpen. Helyreállítja a szervezet egyensúlyát.

 

A masszázst hanyatt-, hason és oldalt fekvő pozícióban végezhető. A stúdióban krémet, olajat használunk a masszázsfogások kivitelezéséhez. A kezelés történhet csendben, vagy kellemes zenét hallgatva. A szükséges hozzávalókat (krém, lepedő, vagy törölköző) biztosítjuk.Kormány Ágnes

masszőr
Ugrás a 'RÉSZVÉTELI DÍJ' -hoz >>
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.