Magyar
line
English Deutsch France
RólunkKapcsolatArunachalaVersFotók Hírlevél GYIK


Foglaltsági naptár ›
Ajánlatkérés ›

Arunachala logo Studio
Mozgástechnikai foglalkozások AS-klub programok Terápiás kezelések Masszázs technikák

Ayurvédikus kezelések

 

 

Az ayurvéda minden esetben személyre szabott terápiát alkalmaz, mely figyelembe veszi egyéni alkatunkat, életmódunkat, ezért mindig egészségi állapotunk, életkorunk, és egyéb tényezőket, így segítve test és lelek egyensúlyának megteremtését. Az ayurvédikus gyógyítás művészetének speciális kezelései abban segítik a szervezetet, hogy önmagát gyógyítsa, ezért kivállóan kiegészíti a mai modern orvostudományt.

 

 

Nabhi basti   -    45 perces kezelés

Segít helyrehozni a nem megfelelő emésztést. Megerősíti a legyengült emésztőrendszert, felélénkíti az emésztési tüzet. Megerősíti az abszorpciót (megkötést). A jó emésztés előfeltétele az egészséges szövetek kialakulásának, és egészségünk helyreállításának. Oldja a mélyen ülő érzelmeket. Csökkenti a gázosodást, az étvágytalanságot, a szorulást és a hasi discomfort érzeteket. A kezelt terület a köldök környéke, ahol az a Marma pont (életfontosságú pont) található, ahol mind a 72000 idegpálya találkozik… A kezelés utolsó 15 perce teljes relaxálással telik.

 

Kati basti   -    45 perces kezelés

A hát alsó szakaszán lévő - keresztcsont- és derék tájéki izületi - fájdalmak, ill. merevségek enyhítésére, megszüntetésére szolgáló kezelés. Különösen a lumbális szakasz fájdalmainak oldására kiválló! Segít a gerinc merevségének, és az izmok feszességének oldásában. Elősegíti a helyes keringést, feszültségoldó, különösen a kezelt területen. Segít a Jet Lag (hosszabb repülőutak esetén, az időzóna eltolódások miatt fellépő) problémák leküzdésében. A kezelés utolsó 15 perce teljes relaxálással telik.

 

Lepam   -    45 perces arckezelés

Az arcpakolás elősegíti, hogy arcbőrünk gyönyörű és üde legyen. Tonizálja a bőrt, ezáltal a ráncok eltűnnek ill. csökkennek. Hatóanyagok: Warinia (a bőrnek jó színt és fényt kölcsönöz), Visagno (méregtelenít), Doshagna (eltávolítja a károsodott doshát, felfrissíti az arcot, kiváló korai ráncosodás és őszülés ellen, simává teszi a bőrt, sok szemproblémára jó hatással bír, javítja a látást). A kezelés utolsó 15 perce teljes relaxálással telik.

 

Upamaha   -    max. 45 perces kezelés

A test fájó, de nem gyulladt izületeinek gyógyítása fűszeres labdapamacsokkal. Elősegíti a fájdalom enyhítését, megszűnését. A kezelés hatására az izület „simábban” fog működni.
Ugrás a 'RÉSZVÉTELI DÍJ' -hoz >>


Ugrás az 'AYURVÉDIKUS MASSZÁZSOK' -hoz >>


Ugrás az 'AYURVÉDIKUS ÉTKEZÉSI TANÁCSADÁS' -hoz >>


Ugrás az 'AYURVÉDIKUS ÖNMASSZÁZS TANFOLYAM' -hoz >>


Ugrás az 'AYURVÉDIKUS TÁPLÁLKOZÁS ÉS FŐZÉS TANFOLYAM' -hoz >>
Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info.